Mahorokan Sports Club

Lidmaatschap pauzeren

Naar aanleiding van de recente overheidsinformatie is de verplichte sluiting verlengd tot en met 28 april. Hierdoor vinden wij het niet meer gepast om de betaling aan ons door te laten gaan en hebben we besloten dat wij per 1 april uw lidmaatschap pauzeren tot het moment dat wij weer open mogen. Wij zullen geen nieuwe incasso meer naar u verzenden.

De door u reeds betaalde contributie vanaf 1 april kan gecompenseerd worden in de vorm van een gratis periode in de eerste vier maanden na de heropening. Wilt u gecompenseerd worden vragen wij u dat aan te geven via onderstaande link. Wij nemen dan kort na de heropening contact met u op over de verdere afhandeling. Als we niets vernemen gaan we ervan uit dat u geen compensatie wilt, heel veel dank hiervoor.

We zijn erg blij en dankbaar voor alle lieve berichten die we afgelopen weken mochten ontvangen.

Namens het volledige team van Mahorokan Sports Club wensen wij u en uw naasten veel geluk en gezondheid in deze moeilijke tijd. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op de Sports Club.

Met sportieve groet,

Rob, Chantal & team Mahorokan Sports Club

▶️ Is Mahorokan Sports Club open?
Nee, wij zijn gesloten tot en met 28 april tenzij u anders van ons hoort.

▶️ Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Deze tijd bieden we je zo veel (video) content als mogelijk aan via onze social media. Wanneer er nieuwe content beschikbaar is wordt dit op instagram, facebook en de website bekend gemaakt. Zo kun je toch thuis een workout doen!

▶️ Heb ik voor de thuis workouts materialen nodig?
Alle workouts zijn zo gemaakt dat je geen speciale fitness materialen nodig hebt. Mogelijk komt een stoel, waterflesjes o.i.d wel van pas. Je kunt bijvoorbeeld ook je workout zwaarder maken door een rugtas om te doen met iets zwaars erin.

▶️ Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de Sports Club?
Ja, de door u reeds betaalde contributie vanaf 1 april kan gecompenseerd worden in de vorm van een gratis periode in de eerste vier maanden na de heropening. Wilt u gecompenseerd worden vragen wij u dat aan te geven via de link voor het formulier compensatie. Wij nemen dan kort na de heropening contact met u op over de verdere afhandeling.

▶️ Kan Mahorokan Sports Club mijn lidmaatschap bevriezen?
Ja, alle lidmaatschappen zijn automatisch bevroren tot het moment we weer open mogen.

▶️ Ik wil opzeggen, kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap eerder op te zeggen dan de minimale looptijd. Wel zijn alle lidmaatschappen op dit moment gepauzeerd tot het moment dat we weer open mogen. Als je minimale looptijd erop zit heb je altijd het recht om op te zeggen.

▶️ Zijn de jeugd- en judolidmaatschappen gepauzeerd?
Ja, er wordt geen nieuwe incasso gestuurd. Heb je vooruitbetaald dan blijft dit staan tot na heropening. De gemiste lessen van 16 tot 31 maart kunnen in juli – augustus worden ingehaald.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: