Mahorokan Sports Club

We gaan zaterdag 16 mei starten met Mahorokan Sports Club Outdoor!

Aanstaande zaterdag gaan we beginnen met een nieuw concept volgens de richtlijnen veilig & verantwoord sporten en kan er bij ons buiten getraind worden: fitness, groepslessen, Personal Training (PT) en PT@home, dan komen wij naar jou!

We maken gebruik van het terrein achter de sportschool waar we Outdoor Field en Outdoor Street hebben voor de groepslessen en Outdoor Gym voor de fitness. Aangezien we ons aan een aantal regels moeten houden gaan we werken met reserveren per groepsles en per uur voor de fitness. Voor het reserveren en het lesrooster komen we snel bij jullie terug.

Alle leden worden over de buitenactiviteiten telefonisch op de hoogte gebracht. Wil je op de hoogte van de informatie en aanpassingen blijven houd dan onze social media en website in de gaten.

Het is weer een heel nieuwe uitdaging voor ons net als alle live lessen en online trainingen die we tot nu toe voor jullie verzorgd hebben. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan en met dezelfde inzet gaan we door voor de buitentrainingen!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: