Mahorokan Sports Club

📳 UPDATE: voorbereiding op opening 1 juli & Outdoor sportlessen op 10-rittenkaart opmaken.

Yes! We staan op het punt weer open te gaan. ‪Op 1 juli‬ gaan de deuren van de Sports club weer open en verplaatsen we de buitensport (geheel of gedeeltelijk) weer naar binnen. Wel hebben we een aantal maatregelen moeten nemen en er gelden wat beperkingen, maar met alle veranderingen van de laatste tijd gaat dit ook zeker lukken.

Omdat het onze plicht en verantwoording is om onze leden en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en een veilig gevoel te geven in onze Sports Club, gelden er een aantal regels om alles in goede banen te leiden.

Zo kunnen en mogen er maar een beperkt aantal leden tegelijkertijd in de Sports Club aanwezig zijn. Dit heeft te maken met het hanteren van de 1,5m afstand. Wij moeten ten alle tijden precies kunnen aantonen hoeveel personen in de Sports Club aanwezig zijn.

📲Dit betekent dat wij voorlopig met het reserveringssysteem via de Mahorokan- app blijven werken. Het is daarom van belang dat je de Mahorokan-app hebt gedownload en gebruiksklaar gemaakt hebt vóór ‪1 juli‬. Je kan de app via onze website http://www.mahorokan.nl downloaden op een iPhone of android telefoon (let op: niet op tablets!).

🗃Verder kunnen de 10-rittenkaarten tot 30 juni gebruikt worden. Aangezien op de kaarten meerdere personen tegelijk mogen sporten kun je misschien de resterende tijd een kaart samen opmaken. Vanaf vandaag kunnen de lessen ook per keer gekocht worden.

📞Heb je vragen dan kun je ons bellen op maandag tot vrijdag van ‪9.00-12.00‬ uur en ‪16.00-21.00‬ uur en zaterdag en zondag van 9.00-12.00 uur op ‪010-5914300‬. Houd de website en social media in de gaten voor de updates.

💪🏼Wij staan voor sport en gezondheid!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: