Mahorokan Sports Club

Zonnebank

Gezond bruin eruit zien in de zomer en winter!

Dat kan op de zonnebank bij Mahorokan Sports Club. Even lekker 20 minuten relaxen op de zonnebank met extra gezichtsbruiners en een ventilator voor een koel windje.

Verstandig zonnen

Zonlicht is goed voor de mens. Het is een levensvoorwaarde. Te weinig zon is niet goed. Te veel zon kan schadelijk zijn. Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden.
Let wel op dat de gebruinde huid onder de zonnebank geen garantie is om niet meer te verbranden in de zon. Het geeft wel enige bescherming maar smeren met een factor blijft toch een must.
Een 10-rittenkaart is het voordeligst maar per keer kan natuurlijk ook. Verder kunt u de zonnebank van te voren telefonisch of aan de balie reserveren.

Australian Gold voor onder de zonnebank en in de zon

Opnieuw is gebleken dat Australian Gold wereldmarktleider is en blijft op het gebied van zonnebankcomsetica. De basis voor alle produkten is een gezonde huid die beter bruint, mooier bruint en langer bruin blijft. Tientallen jaren continu wetenschappelijk onderzoek hebben ertoe geleid dat Australian Gold alleen de allerbeste ingredienten in haar produkten gebruikt en daardoor bekend staat om z’n absolute topkwaliteit. Mahorokan Sports Club verkoopt diverse Australian Gold producten voor onder de zonnebank en in de zon, met SPF factor.

Tips voor op de zonnebank

  • Als u een huidaandoening heeft, vraag dan eerst uw arts of u gebruik kunt maken van de zonnebank. Indien u acne of psoriasis heeft, kan UV-straling een positieve werking hebben.
  • Roept zonnestraling allergische huidreacties op, dan moeten wij u helaas adviseren af te zien van zonnen op een zonnebank.
  • Wij raden u aan, zo mogelijk, uw cosmetica een aantal uren voor het zonnen te verwijderen. Ook kunt u het beste uw sieraden af doen.
  • Sommige medicijnen doen een gevoeligheid voor UV-straling toenemen. Lees de bijsluiter en overleg bij twijfel met uw arts of ons personeel.
  • Omdat UV-straling schadelijk is voor het blote oog, is het aan te bevelen een speciaal UV-brilletje te dragen. Dit geldt in het bijzonder als u een oogoperatie hebt ondergaan.
  • Aanbevolen wordt maximaal eenmaal per dag tot 50 keer per jaar de zonnebank te gebruiken. Zonnebrand dient u te allen tijde te vermijden.
  • Zonnebrandcreme of zelfbruinende creme kan het kuurplan beinvloeden. Wij adviseren u speciale creme voor onder de zonnebank en na het zonnen in te smeren met een vochtinbrengende creme.
  • Wanneer u na het zonnebaden last krijgt van blaren of ontstekingen, raadpleeg dan uw arts.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: