Mahorokan Sports Club

Personal Training

Wat is Personal Training?

De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT), waar PT in het begin vooral exclusief was voor filmsterren en VIP’s. PT is echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen en is bereikbaar via een netwerk van kwalitatieve fitnessclubs! Mahorokan Sports Club is aangesloten bij dit netwerk en gecertificeerd. Onze Personal Trainers hebben in dit verband deelgenomen aan een internationaal trainingsprogramma. Alle Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te verhogen!

Er is nu dus ook de keuze om exclusief gebruik te maken van een eigen Personal Trainer die alleen aan jou aandacht besteedt en het programma volledig op jouw wensen afstemt. De Personal Trainer is ook zeer flexibel en kan op veel meer tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Ook heeft de Personal Trainer meer ruimte, mogelijkheden en materialen om functioneler te trainen. Personal Training wordt in Mahorokan Sports Club ook mogelijk gemaakt voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van 4! Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: Jij realiseert jouw trainingsdoelen!

2 reacties

 1. Lotte

  Hallo wat zijn de kosten van personal training alleen en in een groepje?

 2. Beste Lotte,

  Sorry voor de late reactie maar alle mail gaat via info@mahorokan.nl en hebben je mail via de website per ongeluk over het hoofd gezien.
  Heb je nog interesse in PT dan kan je mailen naar onze personal trainer Darcel. Zijn email is: darcelhenneveld@gmail.com.
  Hij kan je alles vertellen over PT trainen bij onze Club.

  Met vriendelijke groeten,
  Mahorokan Sports Club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: