Mahorokan Sports Club

Power Plate

Succes in 10 minuten!

Slechts 10 minuten Power Plate per training, 2 of 3 keer per week, is voldoende om de gewenste resultaten te bereiken. De meeste mensen geloven nog steeds dat conditieverbetering afhangt van de duur van de training, maar in feite is de intensiteit van de training van doorslaggevend belang. Door verschillende houdingen aan te nemen op de Power-Plate kunt u verschillende spieren en spiergroepen stimuleren. De Power Plate maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk zichtbaar en voelbaar resultaat te boeken.
Onderstaande en meerdere effecten van de Power plate leiden tot een positieve bijdrage aan de algehele gezondheid en vitaliteit.

Effecten dmv kracht-, massage- en ontspanningsoefeningen.

Spierkracht en Conditie

Vrijwel 100% van alle spiervezels worden benut tijdens het trainen op de Power Plate. Zowel kracht als uithoudingsvermogen van de spier nemen duidelijk toe. Door de versterking van de spieren worden alle toeleveringssystemen, waaronder ook het hart, sterk geactiveerd en daardoor efficienter.

Vetverbranding en Cellulitis

De stofwisseling wordt door training op de Power Plate op een hoger niveau gebracht, waardoor de vetverbranding verbetert en het basaal metabolisme/grondstofwisseling (bepaalde hoeveelheid energie om alle lichaamsfuncties in stand te houden) toeneemt.
Dit heeft tot gevolg een afname van de vetweefsellagen.

Massage oefeningen op de Power Plate maken verklevingen los, breken vetcellen af en zorgen voor meer beweeglijkheid tussen de weefsellagen. Mede door aanmaak van nieuwbindweefsel en vermindering van cellulitis wordt het uiterlijk huidbeeld duidelijk verbeterd.

Lichamelijke en Geestelijke ontspanning

Sterke doorbloeding, reflexmatige aanspanning en optimalisering van de flexibiliteit zorgen ervoor dat de soepelheid van de weefsels toeneemt en spanning afneemt.

Stress verminderd en de hormoonbalans verbetert zodat men zich prettiger voelt.

Ontspanning na inspanning. Hierdoor ontstaat een nieuwe balans in het lichaam.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: