Mahorokan Sports Club

Fysiotherapie

Aanvankelijk was Chris van der Lely als fysiotherapeut elders in Maassluis gevestigd. Gestart als leraar lichamelijke opvoeding, kreeg de interesse in het menselijk bewegen een vervolg door de opleiding Fysiotherapie, Cyriax, Manuele Therapie, Medisch Fitness (Noorse trainings methode) en spelleider Hart in Beweging (3e fase hartrevalidatie). Logisch dat met de kennis vermeerdering er ook behoefte ontstond om de kennis ook in de praktijk om te zetten in een ruimere setting dan alleen de behandelkamer. Door de verbouwing van Mahorokan Sports Club ontstond een mogelijkheid voor een samenwerking die door beide partijen als meerwaarde werd beschouwd.

Sinds de heropening 01-09-03 is het mogelijk om behandelingen fysiotherapie te krijgen zoals in normale praktijken, op verwijzing van een arts (of sinds 01-01-06 door Directe toegankelijkheid). Uiteraard op afspraak. Ook als U geen lid bent van Mahorokan Sports Club kunt U gewoon behandeld worden.

Bent U echter wel lid en U loopt tegen een probleem/blessure aan die door de eigen Mahorokan instructeurs niet kan worden opgelost door aanpassing van het trainingsschema, dan is het mogelijk tegen een tarief van euro 15,00 een blessure consult (zie submenu blessure consult) aan te vragen, om te proberen de reden van blessure en/of gestoord herstel te achterhalen en advies te geven t.a.v. het herstel.

Tel: 010-5918185

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: