Mahorokan Sports Club

Blessure consult

Wat is een Blessure consult?

Een blessure consult is de mogelijkheid om te overleggen met een fysiotherapeut m.b.t. gezondheidsproblemen die zich voordoen bij trainingsprogramma’s en die niet verdwijnen bij aanpassing van de het betreffende programma (overleg eerst met uw instructeur). Tevens is het mogelijk om te overleggen wanneer er met een blessure weer kan worden gestart met trainen en onder welke voorwaarden. Het intakegesprek van trainingstherapie wordt ook beschouwd als een blessureconsult.

Voor wie is een Blessure consult?

Een blessureconsult is toegankelijk voor leden van de Mahorokan Sports Club. Een blessureconsult is voor mensen die een advies willen m.b.t. een blessure/gezondheidsklacht in relatie met sportbeoefening.

De kracht van een Blessure consult

Beoordeling door een fysio-manueeltherapeut. Op korte termijn mogelijk, ook ’s avonds, maar wel op afspraak. Mogelijkheid om bij de sportbeoefening aanwezig te zijn en zo een goede beoordeling mogelijk te maken. Adviezen kunnen uiteenlopen van rust, aanpassen programma, speciaal programma (trainingstherapie) tot doorverwijzen naar de huisarts
Tarief 15,= euro. Dit consult is niet declareerbaar bij uw zorgverzekeraar en dient contant betaald te worden.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: