Mahorokan Sports Club

Groepslessen

Groepslessen worden bij Mahorokan Sports Club in twee verschillende zalen gegeven. Door het grote aanbod en verscheidenheid aan lessen is er voor ieder wat wils. Behoefte aan een rustige spierverstevigende training onder de kalme klanken van rustgevende muziek? BodyBalance is dan de aangewezen les. Zin in een workout gericht op uithoudingsvermogen en calorieverbruik op opzwepende beats? RPM (spinning), Sprint (30 min) BodyShape, BodyCombat, Grit (30 min) en Thai Boxen zijn dan zeker een sportieve uitdaging. Toch meer dans? Sh’Bam is een dance/cardioworkout op de gezellige latino beats en muziek van nu. Of misschien toch meer kracht en coretraining? BodyPump, Cxworx (30 min) en Powerwave (30 min) zijn dan goede workouts en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De verscheidenheid aan groepslessen is groot en voor een korte omschrijving verwijzen we naar groepslessen en in de menu balk naar de betreffende groepsles.

Voor het actuele groepslesrooster verwijzen we naar roosters.

Geen ervaring met de groepslessen? Nieuwe klanten worden door de instructeur/instructrice voor de les opgevangen. Er wordt dan een korte uitleg van de les gegeven en eventueel uitleg van het materiaal. Na de les zal de instructeur/instructrice tijd nemen voor vragen en een individueel advies.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: