Mahorokan Sports Club

BodyBalance

Wat is BodyBalance?

BodyBalance is een Body & Mind groepsfitness les. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga en Tai Chi. Onderdelen van BodyBalance zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Voor wie is BodyBalance?

BodyBalance is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van Yoga of Tai Chi vereist.
De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren. In principe is deze workout ontwikkeld voor gezonde mensen zonder beperkingen. In praktijk blijkt echter dat BodyBalance in vele gevallen een positief effect heeft op mensen met rug- en andere lichamelijke klachten.

De kracht van BodyBalance

Deelnemers aan BodyBalance merken al na een paar lessen, door een toename in kracht van de rompspieren, dat zij beter in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daarnaast zorgt BodyBalance voor een perfecte ontspanning van de schouder- en nekspieren.
BodyBalance wordt uitsluitend gegeven door clubs die daarvoor een licentie hebben. Deze clubs beschikken over instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd voor het geven van BodyBalance. Bovendien dienen BodyBalance instructeurs iedere drie maanden speciale workshops te volgen, waarmee zij hun certificaat geldig houden en zo up-to-date worden gehouden om je iedere keer opnieuw een onvergetelijke les te bezorgen.

  • Lenigheid en flexibiliteit
  • Verbeterde houding
  • Vermindering van stress

Wilt u weten wanneer BodyBalance gegeven wordt, klik dan op groepslesrooster op onze startpagina.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: