Mahorokan Sports Club

Cross Circuit

Cross Circuit –  functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit waarbij veiligheid voorop staat

Cross Circuit is een kracht- en conditioneel trainingsprogramma dat als doel heeft een zo’n breed mogelijke prikkel op het lichaam te creëren. Cross Circuit maakt geen gebruik van fitnessapparaten of toestellen. Er wordt uitgegaan van functionele bewegingen in plaats van het trainen van geïsoleerde spiergroepen. Je zult veel bewegingen uit het dagelijks leven in de trainingen herkennen. Onder intensieve begeleiding wordt een hoogwaardige kwaliteit fitness gecoacht. Iedereen traint dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast. Dit maakt Cross Circuit toegankelijk voor iedereen.
Bij Cross Circuit train je o.a. de Deadlift, Squat en Clean, Sit-ups, Push-ups en Burpees. Deze verschillende oefeningen en technieken train je in verschillende combinaties en in verschillende volgorde, waardoor geen enkele training hetzelfde is!

Klik op rooster voor de lestijden.

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: