Mahorokan Sports Club

RPM

Wat is RPM?

RPM is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar een manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieen te verbruiken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen RPM, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek RPM het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme BBB programma dus!

Voor wie is RPM?

Het mooie van RPM is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM een leuke en effectieve crosstraining variatie.

De kracht van RPM

Het vetverbrandingspercentage bij RPM is heel erg hoog.De kracht van RPM ligt in de eenvoud en het bereiken van je persoonlijke doelen. Bovendien staat RPM voor een stuk kwaliteit. RPM kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen. Je weet dus precies wat je te wachten staat!

  • Verbetering van het uithoudingsvermogen
  • Vermindering van het vetpercentage
  • Verbetering van het spieruithoudingsvermogen
  • Vermindering van het lichaamsgewicht

Wilt u weten wanneer RPM gegeven wordt, klik dan op groepslesrooster op onze startpagina.

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: