Mahorokan Sports Club

Thai Boxen

Wat is Thai Boxen?

Thai Boxen is een sport waar je fit van wordt en ervaart dat je zelfvertrouwen ervan groeit. Bij Mahorokan bieden we Muay Thai Boxen aan in een gezellige sfeer waarbij vooral veel aandacht wordt besteed aan de techniek van deze mooie vechtsport. Thai Boxen is een oude vechtsport die draait om techniek en de daaraan verbonden regels. Er wordt tijdens het trainen onder andere gebruik gemaakt van speciale kussens waarop diverse vuist, elleboog, knie en beentechnieken worden uitgevoerd. Het is een complete workout waarbij je vele calorieën kunt verbranden.

Voor wie is Thai Boxen?

Mannen als vrouwen, jongeren en ouderen beleven plezier aan Thai Boxen. Deze sport die vanaf 7 jaar beoefend kan worden is op alle niveau’s aantrekkelijk. We hebben les voor volwassenen en jeugd vanaf 7 jaar.

De kracht van Thai Boxen

Het is een sport waar veel in zit. Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen en zelfvertrouwen. Tijdens de training worden nagenoeg alle spiergroepen getraind. De sfeer tijdens de trainingen is heel ontspannen. Het is een sport die je met zeer weinig risico kan beoefenen.

Wilt u weten wanneer Thai Boxen gegeven wordt, klik dan in groepslessen op roosters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: