Mahorokan Sports Club

Box ’n Burn

Wat is Box ’n Burn?

Box ’n Burn is een sport waar je fit van wordt en ervaart dat je zelfvertrouwen ervan groeit. Bij Mahorokan bieden we Box ’n Burn aan in een gezellige sfeer waarbij vooral veel aandacht wordt besteed aan de technieken uit het Thai Boxen. Er wordt tijdens het trainen onder andere gebruik gemaakt van speciale kussens waarop diverse vuist, elleboog, knie en beentechnieken worden uitgevoerd. Het is een complete workout waarbij je vele calorieën kunt verbranden.

Voor wie is Box ’n Burn?

Mannen als vrouwen, jongeren en ouderen beleven plezier aan Thai Boxen. Deze sport die vanaf 7 jaar beoefend kan worden is op alle niveau’s aantrekkelijk. We hebben les voor volwassenen en jeugd vanaf 7 jaar.

De kracht van Box ’n Burn

Het is een sport waar veel in zit. Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen en zelfvertrouwen. Tijdens de training worden nagenoeg alle spiergroepen getraind. De sfeer tijdens de trainingen is heel ontspannen. Het is een sport die je met zeer weinig risico kan beoefenen.

Box ’n Burn wordt gegeven op maandag van 19.30-20.30 uur (15 jaar en ouder) en op donderdag van 18.00-19.00 uur (7 t/m 14 jaar).

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: