Mahorokan Sports Club

Over Mahorokan Sports Club

Mahorokan Sports Club is in 1957 begonnen met judo en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel sportcentrum voor de hele familie. Het judo staat nog steeds centraal met de diverse selecties.

Mahorokan Sports Club is een modern multifunctioneel sportcentrum met jarenlange ervaring, deskundigheid en professionaliteit op het gebied van sport.

Met veel enthousiasme, passie en gediplomeerde begeleiding werken we aan het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid. De stimulans hiervoor is iedere klant plezier te laten beleven aan het sporten in een gezellige en sociale omgeving.

Mahorokan Sports Club biedt iedereen, ongeacht leeftijd, maat, gewicht of conditie, de mogelijkheid om individueel of in groepsverband te sporten. Door onze vele trainingsmogelijkheden in de fitness en brede aanbod van groepslessen zal iedereen de training vinden om zijn/haar uiteindelijke doel te bereiken.

Het sportcentrum bestaat uit een grote fitnessruimte met de traditionele fitnesstoestellen, cardiofitness en meerdere power-plates maar ook lessen zoals jeugd-, senioren-, en bedrijfsfitness. In 2 verschillende zalen worden de groepslessen gegeven zoals RPM/spinning, BodyPump, BodyBalance, BodyCombat, BodyAttack, BodyShape, CXWORX, GRIT, SH’Bam, BBB, conditietraining, judo en tae kwon-do. Voor kinderen is er al vanaf 2 jaar het bewegingsprogramma Born to Move en vanaf 4 jaar judo. Verder is er een praktijk voor fysio- en manueletherapie, gratis kinderopvang, zonnebank en een sportshop.

Reacties zijn gesloten.