Mahorokan Sports Club

Persoonlijk Fitness Traject

Persoonlijk Fitness Traject

Ben je op zoek naar een programma aangepast aan jouw doelstelling? Een programma voor de lange termijn die je uitdaagt en het beste uit jezelf haalt? Een verandering van jouw levensstijl? Dan is PFT iets voor jou! Januari 2015 zijn wij gestart met dit nieuwe programma en inmiddels hebben we al heel veel tevreden klanten en gaan een aantal zelfs al aan hun 10e traject beginnen.

Foto 19-11-14 18 36 22 (2)

Wat is Persoonlijk Fitness Traject?

Met Persoonlijk Fitness Traject (PFT) krijg je een persoonlijk plan met ondersteuning van een Personal Trainer.

Het traject

Het is een traject van (tenminste) 5 maanden waarbij je onder persoonlijke begeleiding gericht traint en ondersteunt wordt op het gebied van voeding. Dit gebeurt zowel in de sportschool als online via de mail en social media waardoor wij 24/7 begeleiding bieden. Het programma wordt ingesteld op de behoefte van elk individu, of het nu gaat om afvallen, spierdefinitie of spieropbouw. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelstelling en daar worden training en voeding op afgestemd.

Start

Elk traject start met een intake waarin we je doelstelling bepalen. Naast het samenstellen van een persoonlijk trainingsschema vindt er een meting plaats. De meting houdt in dat wij een progressie-foto nemen en op verschillende plaatsen de omvang van je lichaam meten, te weten de schouders, borst, taille, heupen en bovenarm/been. Op deze manier kunnen wij je progressie goed volgen en indien nodig bijsturen. Gemiddeld elke 4 weken vindt er weer een meting plaats en ontvang je een nieuw trainingsschema. We plannen hiervoor 2 trainingen in en nemen dan de oefeningen met je door; de techniek, bepalen van het gewicht per oefening en hoe de schema’s te combineren.

Resultaat

Dit traject helpt je richting je einddoel of zelfs het behalen ervan, maar dat gaat niet binnen een aantal weken. Het behalen van het resultaat wat je voor ogen hebt gaat ook niet alleen in een lijn omhoog. Wij bieden je handvatten om te ontdekken wat wel en niet werkt, dat je keuzes moet maken en hoe je het in je leven kan implementeren. Soms zet je een stap terug om er twee vooruit te maken. En met deze stappen helpen wij je uiteindelijk je einddoel te behalen en behouden. Wij vertellen je dus niet wat je moet doen, maar begeleiden je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve manier kan doen.

Wat verwachten wij van jou?

100% inzet en commitment aan het programma!

Alle voordelen van Persoonlijk Fitness Traject nog even op een rij:

  • Training op maat
  • Voedingsadvies
  • Persoonlijke begeleiding in sportschool; geen afstand
  • Trainingsschema’s, info over voeding, training & leefstijl gaan via onze eigen app die je kan downloaden op je telefoon of tablet.
  • 24/7 begeleiding; zowel persoonlijk als online begeleiding via mail en social media
  • Een nieuwe levensstijl!

Ben jij klaar om te starten met je eigen traject? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail voor meer informatie en/of inschrijven naar info@pft-mahorokan.nl

Foto 19-11-14 18 36 22 (1)

Reacties zijn gesloten.

<span>%d</span> bloggers liken dit: